Het ondernemersalfabet

We begonnen aan Het ondernemersalfabet om hulp te bieden aan ondernemers bij vraagstukken zoals personeel, belastingen, de boekhouding maar ook hoe verkoop je jouw product of wat is het strategische pad voor de toekomst. Ondernemen is een vak.

Omdat het boek onverminderd enthousiast is ontvangen door ondernemers hebben wij besloten om Het ondernemersalfabet een opfrisbeurt te geven. Wet- en regelgeving is in de loop van de tijd gewijzigd waardoor sommige passages wat verouderd waren. Daarnaast zijn er andere schrijvers uitgenodigd om een aantal hoofdstukken voor hun rekening te nemen.  Het stramien is hetzelfde, in korte, vlot geschreven hoofdstukken inzicht geven in veel onderwerpen die ondernemers bezig houden.

Naast de vaste auteurs Mariëtte Bos, Jacqueline Caro, Rick Franke, Jerry Grüter, Sheila van Limpt, Kees Tuip en Femke Westra zien wij nieuwe schrijvers als Gerrien Anbeek, Sergio Torres en Martijn Pont die de hoofdstukken C – Communicatie, L – Leiderschap, F – Financieren en Z – Zooitje (Lean produceren) van een nieuw jasje hebben voorzien. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied.

De schrijvers weten uit eigen ervaring dat niets zo leuk is als je eigen onderneming runnen. Doen wat je wilt, niet bang zijn maar zeker ook steeds weloverwogen keuzes maken.

Vanaf 1 december 2020 is de herdruk van Het ondernemersalfabet te koop.

Ben je klant van Amolé, of wil je klant worden dan is Het ondernemersalfabet gratis voor je beschikbaar.

‘Het ondernemersalfabet’ is door De Alfabetboeken uitgegeven in opdracht van Amolé, Dé Boekhouder voor het MKB.

×