“Jouw cijfers, onze zorg.”

Belastingadvies, administraties en jaarrekeningen. Menig ondernemer kan een geeuw niet onderdrukken. Warm lopen voor je bedrijf, ja! Een mooi product, een goede service, daar ga je voor. Maar die boekhouding en die belastingzaken? Daar komen wij in beeld als Amolé.

Waarom Amolé?

Omdat wij het verschil willen maken tussen zeggen en doen. Omdat wij gelukkig worden van klanten die groeien en succes hebben. Wij geloven in het delen van onze kennis en ervaring met ondernemers. Wij trekken tijdig aan de bel als er fiscale regelingen wijzigen die voor jou van belang zijn. Wij worden blij van meedenken over auto’s, financieringen, marges en belastingzaken. Jouw cijfers, onze zorg.


Voor wie?

Onze klanten bevinden zich in het MKB. Ondernemers zonder personeel of een personeelsbestand tot ongeveer 50 personen. Rechtsvormen kunnen divers zijn, van eenmanszaak tot Besloten Vennootschap.

Nieuwsgierig?

Bel me terug

Ben je ondernemer zonder personeel en onderneem je door middel van eenmanszaak, maatschap of VOF?

Hoe doen we dat?

We starten met de basis, de boekhouding. Die wordt verwerkt in cloud-based software. Meekijken? Natuurlijk je hebt gewoon toegang tot de boekhouding. Losse bonnen en factureren via de app zo naar de boekhouding geslingerd. 

Factureren? Wij helpen je met het opzetten hiervan, ook met de herinneringen en ideal betalingen. Werk je met een kassa dan hebben we een systeem waar je het zo in kunt vullen en naar de boekhouding kunt sturen.  

Snel een melding tussendoor, we gebruiken WhatsApp. 

Liever een email? Ja natuurlijk kan dat. Langskomen doen we ook. Onze stelregel is dat adviseren veel beter gaat als je gezien hebt wat de ondernemer doet.  

Wat doen we dan precies?

De boekhouding verwerken. Check op marges; resultaat; omzetten; debiteuren- en crediteurenbeheer; BTW percentages; kostenaspect.

In de cijfers kijken wij mee met de BTW positie, de aangifte is dan geen verrassing. We nemen je mee in het resultaat en wat het vorig jaar was. Het is belangrijk om alle kosten in de gaten te houden, wij begeleiden je hierbij. Voor ons is het belangrijk dat je resultaat goed is en dat je geld overhoudt. We houden een vinger aan de pols aan de te betalen inkomstenbelasting. 

Jaarrekeningen opstellen, dit is in veel gevallen niet nodig voor de belastingdienst. In de aangifte inkomstenbelasting wordt dit uitgebreid weergegeven. Als je vennoot of maat in een V.O.F. of maatschap dan is een jaarrekening een goed idee. De aangifte geeft alleen het aandeel in de onderneming weer. 

Aangiften BTW en inkomstenbelasting verzorgen.

(Fiscale) advisering (een greep uit een reeks van onderwerpen): in/uit de B.V.; auto van de zaak; keuze van rechtsvorm; leenovereenkomst; hulp bij financieringsaanvragen. 

We hebben een uitgebreid netwerk van specialisten. Weten wij het niet, dan wel iemand in ons netwerk.

Nieuwsgierig?

Bel me terug

×